Programma
The Velveteins Press Pic

The Velveteins

The Velveteins

Sunday 17 February 2019

Sunday 17 February 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Het Canadese The Velveteins slaat een brug tussen de psychedelische rock van de jaren '60 en de indierock-explosie van het nieuwe millennium. Geïnspireerd door het leven in een camper op de stranden van Australië, keerde frontman Spencer Morphy terug naar Canada en richtte de band op met mede-songwriter Addison Hiller in 2014. Het duo schreef in twee weken vijf nummers en schraapte genoeg geld samen om naar Nashville te vliegen en hun eerste EP op te nemen met producer Lincoln Parish van Cage The Elephant. Hierop kwam de voorliefde voor klassiekers als The Beatles en The Kinks in combinatie met een rauwer garagerockgeluid duidelijk naar voren. In 2017 verscheen het eerste volledige album 'Slow Wave', dus dit is nog maar het begin.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • The Velveteins

Gratis met de Indiestadpas 2019

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2019. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2019 is nu te koop via Ticketmaster.

Op 17 februari geeft The Velveteins een concert in de kleine zaal van Paradiso.

Daydreams

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma