Programma
Undertones

The Undertones + Terri Hooley (dj-set)

The Undertones + Terri Hooley (dj-set)

donderdag 20 september 2018

donderdag 20 september 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:00, Hoofdprogramma: 20:30

Eind jaren zeventig brak de Noord-Ierse punkband The Undertones door met onweerstaanbare nummers als ‘Teenage Kicks’, ‘Get Over You’ en ‘Jimmy Jimmy’. Na een flinke tussenpauze kwam de band in 1999 weer bij elkaar - nu met zanger Paul McLoone aan boord – en is sindsdien weer vol energie aan het spelen. Tot op de dag van vandaag één van de meest invloedrijke poppunkbands uit de muziekgeschiedenis. 

Very special guest dj: Terri Hooley

Dit is het verplaatste concert van 31 mei 2018. Kaarten gekocht voor het concert in combinatie met Pere Ubu zijn geldig voor beide concerten, dus voor Pere Ubu op 31 mei 2018 en voor The Undertones op 20 september 2018. Kaarten gekocht na donderdag 1 maart 16.00 uur zijn alleen geldig voor The Undertones op 20 september 2018. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Undertones
Op donderdag 20 september vieren The Undertones 40 jaar Teenage Kicks met een concert in Paradiso in Amsterdam. Dit is het verplaatste concert van donderdag 31 mei.

Teenage Kicks

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma