Programma
The Underachievers

The Underachievers + Woody Smalls

The Underachievers + Woody Smalls

zondag 18 februari 2018

zondag 18 februari 2018

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het duo (bestaande uit AKTHESAVIOR & Issa Gold) groeide bij elkaar in de buurt bij Flatbush, Brooklyn op. Pas 4 jaar later na hun eerste ontmoeting in 2007, begon het duo hun raps serieus te nemen, en dat worp z'n vruchten. Het duo werd namelijk opgepikt door de producer Flying Lotus in 2012, en die hoefde maar 20 seconden van een nummer te luisteren, om vervolgens de keuze te maken hen te tekenen op het Brainfeeder label. 

Het duo bracht in de afgelopen jaren 3 albums uit, en worden vaak in één adem genoemd met Pro Era (Joey Bada$$) en Flatbush Zombies. 

Op 18 februari staan The Underachievers in Paradiso Noord!

Voorprogramma: Woody Smalls

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • The Underachievers
  • Woodie Smalls
Crescendo under

Crescendo

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma