Programma
The Tubs 38 lowres

The Tubs + Charlie Avalon dj-set - London Calling preparty

The Tubs + Charlie Avalon dj-set - London Calling preparty

donderdag 18 mei 2023

donderdag 18 mei 2023

In Cinetol

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 21:30

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, hiermee kun je naar verschillende indieconcerten op diverse locaties in Amsterdam. Aanmelden is verplicht en kan via de link onderaan deze pagina. Meer informatie vind je op indiestad.nl.

Er zijn tevens tickets aan de deur verkrijgbaar.

Op donderdag 18 mei komt de Londense postpunkband The Tubs naar Cinetol. Een dag later staan zij in Paradiso tijdens London Calling maar gedurende deze avond kun jij in een kleinere setting genieten van deze Londense postpunkband. The Tubs werd in 2018 gevormd door Owen 'O' Williams en George 'GN' Nicholls, voormalige bandleden van de Britse postpunkband Joanna Gruesome. Door elementen van postpunk, traditionele Britse folk en gitaar jangle te verwerken met pophooks en invloeden van hedendaagse indiebands als Twerps en Goon Sax creëren zij een unieke eigen sound. 

Dj-duo Charlie Avalon, bestaande uit Charlie Rombach en Avalon Peters, laat je deze avond genieten van een scherpe selectie aan indiemuziek. Kenmerkend aan de sets van het duo zijn de zorgvuldig uitgezochte nummers uit de postpunk en de indiepop met dansbare beats. Eerder draaiden zij al op festivals als Lowlands, Best Kept Secret en Tivoli Vredenburg.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Cinetol

  • The Tubs

Gratis met Indiestadpas 2023

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden kan via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

The Tubs

The Tubs

Wretched Lie

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Cinetol

Cinetol is gevestigd op Tolstraat 182 in de Amsterdamse Pijp. Bij Cinetol kun je ook terecht voor een hapje eten. Er is een beperkt aantal betaalde parkeerplekken in de buurt en de dichtstbijzijnde tramhalte is de Lutmastraat. 

Paradiso Programme

Programma