W543 1154050 Kleinste Museum Mirrorball

The Small Museum presenteert Studio 212 Fahrenheit

The Small Museum presenteert Studio 212 Fahrenheit

Friday 29 May 2020

Friday 29 May 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 20:00, Zaal sluit: 00:00, Hoofdprogramma: 20:30

The Small Museum presenteert NEVER WASTE AN OPPORTUNITY TO SHOW A MIRRORBALL, een expositie van Studio 212 Fahrenheit.

Ze maakten voor het museum een kleine, ronddraaiende discobal die het museum verlicht. Alsof het feest abrupt is beëindigd en iedereen de zaal heeft verlaten: momenteel een realiteit voor alle concertzalen, clubs en theaters in Nederland. Maar het werk is ook een reminder: Als we elkaar straks weer in levende lijve ontmoeten, moeten we nooit vergeten om het leven te vieren. 

Studio 212 Fahrenheit is een Nederlandse design studio opgericht door Albert Buring (Amsterdam) and Paul Mulder (Oldekerk). Hun werk bevindt zich op het snijvlak van kunst en design, met als specialisatie ruimtelijk-, product- en interieurontwerp.

https://www.212f.nl

The Small Museum is het kleinste museum van Nederland en, wordt gefluisterd, zelfs ter wereld. Het museum huist in een van de mededelingenkastjes aan de voorgevel van Paradiso, waar vroeger de mededelingen van de Vrije Gemeente in werden gehangen. Een van deze vitrinekastjes is omgebouwd tot expositieruimte, compleet met parketvloer, egale bovenverlichting en achterwand in ‘Rijksmuseum-grijs'. In dit kleine museum exposeert Paradiso vernieuwende kunstwerken die een relatie hebben tot de populaire cultuur. Eerder exposeerden onder meer Lernert & Sander, Bart de Baets, Job, Joris & Marieke, Simon Wald-Lasowski, Our Polite Society en Paul Nassenstein in het museum.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma