Programma
Secretsisters

The Secret Sisters

The Secret Sisters

zondag 8 april 2018

zondag 8 april 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

Er zal waarschijnlijk nooit echt een verklaring voor komen: waarom sommige muzikanten verbaal afgeslacht worden vanwege een remake van muziek uit het verleden, en waarom sommige de hemel in geprezen worden om precies datzelfde. The Secret Sisters hebben het geluk in die laatste categorie te vallen. Het duo wordt gevormd door zussen Lydia en Laura Rogers uit Muscle Shoals, Alabama. Met een tergende onschuld en fluwelen stemmen zingen zij lichtvoetige countrypopliedjes in jaren vijftigstijl. 

Dit jaar verscheen voor het eerst in drie jaar een nieuw album met de titel 'You Don't Own Me Anymore'. Op deze derde plaat laten ze de jaren vijftigstijl een beetje varen en gaan ze voor een modernere aanpak, zonder het tijdloze geluid te verliezen. Luister maar eens naar de single 'He's Fine'. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • The Secret Sisters

Van het Sugar Mountain Blog:

Op zondag 8 april geeft The Secret Sisters een concert in Paradiso in Amsterdam.

He's Fine

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma