Programma
TRC SC 12 web

The Royston Club + Max Hell

The Royston Club + Max Hell

donderdag 30 november 2023

donderdag 30 november 2023

In Doka

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023. Let op: er geldt een maximum van 100 aanmeldingen bij dit concert. Op dit moment zijn de aanmeldingen vol. Kun je niet meer? Mail dan naar [email protected] zodat je nog iemand anders blij kunt maken met jouw plekje.

The Royston Club is een vierkoppige indieband die begin 2019 werd opgericht in Wrexham, Noord-Wales. De band bestaat uit Tom Faithfull (leadzang en ritmegitaar), Ben Matthias (leadgitaar en songwriting), Sam Jones (drums) en Dave Tute (bas). Tom, Ben en Dave begonnen samen te spelen in 2017 vanwege hun gedeelde passie voor indiemuziek. Ze leerden elkaar kennen op de middelbare school en vroegen Sam begin 2019 om de band compleet te maken. De geweldige ontvangst en het succes van hun eerste single zorgden ervoor dat de band een release uitbracht in mei 2019, in oktober 2019 en hun eerste EP die werd opgenomen in Parr Street Studio's en werd uitgebracht in maart 2020. In juni 2023 zag hun eerste LP het licht genaamd ‘Shaking Hips and Crashing Cars’. Eerder speelden ze al op festivals als Isle of Wight en Reading.

Support: Max Hell

Line-up

Externe locatie

  • The Royston Club
  • Max Hell

Gratis met Indiestadpas 2023

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden kan via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Let op: de plekken voor Indiestadpas-aanmeldingen zijn vol. Kun je niet meer? Mail dan naar [email protected] zodat je nog iemand anders blij kunt maken met jouw plekje.

The Royston Club

The Royston Club

Shallow Tragedy

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
The Royston Club

The Royston Club

Cherophobe

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Doka

Paradiso Programme

Programma