Programma
The Road Gone Mad afbeelding

The Road Gone Mad

The Road Gone Mad

vrijdag 4 augustus 2023

vrijdag 4 augustus 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 19:30

Boekpresentatie van het nieuwe boek 'The Road Gone Mad' van schrijfster Debra Norma Mitchell. Het boek is een spannend, komisch drama gebaseerd op waargebeurde gebeurtenissen in het Amsterdamse nachtleven, met name in de VIP Club-periode ('Vrijdag in Paradiso') tussen 1994 en 2002. Het boek is deze avond te koop voor 15 euro. De muziek wordt verzorgd door Bob Squat.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  VIP Club in Paradiso

  Tussen 1994 en 2002 was de VIP Club (Vrijdag In Paradiso) een vrijwel wekelijkse clubavond in Paradiso. VIP Club groeide uit tot een begrip in het Amsterdamse nachtleven. Naast een vast team van beginnende lokale dj's zoals Eva, Carlijn, JP & Angelo, gaf de VIP Club ook een podium aan destijds opkomende internationale dj’s zoals Laurent Garnier, Spooky, Krush, Jeff Mills & Richie Hawtin, aangevuld met live optredens van Underworld, Cassius, Jazzanova, Eatstatic & Phuture 303. Het programma gaf tevens ruimte aan theatrale performances en vj’s in een tijd dat VHS-bandjes nog bruikbaar waren.

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma