Programma
The Revivalists okt

The Revivalists + Belle Mt.

The Revivalists + Belle Mt.

maandag 23 oktober 2023

maandag 23 oktober 2023

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

De Revivalists is een groep van acht trouwe rootsrockers die bestaat sinds 2017. De muziek vindt zijn basis in de soul en blues uit New Orleans met een moderne ondertoon van funk en hedendaagse dance-grooves, terwijl het traditionele geluid behouden blijft. Hun tweede studioalbum, 'City of Sound', verscheen in 2014 en hun doorbraak kwam een jaar later met de hitsingle 'Wish I Knew You'.

Na een gedwongen pauze door de pandemie, gaan The Revivalists weer aan de bak en brengen in 2022 de EP 'Made in Muscle Shoals, Vol. 2' uit. Plannen voor het volgende grote project beginnen vrijwel direct: het meest recente studioalbum van de band, 'Pour It Out Into the Night', verscheen afgelopen juni. De eerste single van het album, 'Kid', is een vrolijke hymne over overleven en doorzettingsvermogen.

Support: Belle Mt.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • The Revivalists
The Revivalists

The Revivalists

Kid

Topnummers van The Revivalists

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma