Programma
QWHD

The Queerest Wuthering Heights Day Ever

The Queerest Wuthering Heights Day Ever

zondag 23 juli 2023

zondag 23 juli 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 12:00, Hoofdprogramma: 12:30

Op zondag 23 juli 2023 organiseren Paradiso en UltraSexi The Queerest Wuthering Heights Day Ever - een dance flashmob op het Museumplein als onderdeel van Queer & Pride Amsterdam.

"The Most Wuthering Heights Day Ever" is een internationaal evenement waarbij deelnemers de videoclip van het nummer "Wuthering Heights" uit 1978 van Kate Bush recreëren. De inspiratie komt van "The Ultimate Kate Bush Experience", die plaatsvond in 2013 in Brighton, Verenigd Koninkrijk, als onderdeel van Brighton Fringe, gemaakt door performancecollectief Shambush!, die probeerde een onofficieel wereldrecord te vestigen voor de meeste mensen verkleed als Kate Bush op één plek, met honderden aanwezigen.

Dus koop, maak of leen een rode jurk van Kate Bush en kom naar Paradiso, waar we beginnen met een repetitie en daarna samen vertrekken naar het Museumplein. Na afloop gaan we terug naar Paradiso voor een high tea! De zes beste Kates mogen hun performance herhalen op het inmiddels uitverkochte Milkshake Festival op zondag 30 juli.

Programma:

 • 12.00 uur: zaal open
 • 13.00 uur: choreografie oefenen in Paradiso
 • 14.30 uur: richting Museumplein
 • 15.00 uur: Wuthering Heights gevolgd door Running up that (AH) Hill.
 • 17.00 uur: Afterparty - high tea in Paradiso
 • 19.00 uur: Einde

Om de kosten een beetje te dekken, vragen wij u een bijdrage van € 5,-

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma