Programma
Proper ornaments web

The Proper Ornaments

The Proper Ornaments

dinsdag 2 juni 2020

dinsdag 2 juni 2020

In Paradiso - Kelder

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Dit concert is uitgesteld naar zondag 20 september. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum.

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Proper Ornaments op 2 juni is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op zondag 20 september. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met verdere informatie. 

English:
The June 2nd concert of Proper Ornaments is postponed to Sunday September 20th. Your ticket remains valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details. 
=============

The Proper Ornaments maakt indiepopmuziek, minimalistisch en klassiek, aanstekelijk en tijdloos. Een beetje zoals The Velvet Underground en The Jesus & Mary Chain, maar dan iets meer gepolijst en moderner. De band bestaat uit leden van Ultimate Painting, Veronica Falls en TOY. Na het succesvolle 'Foxhole' uit 2017, is de band uit Londen nu terug met 'Six Lenins'. Op het album, gekenmerkt met rijke arrangementen, klinken de nummers moeiteloos en verfijnd tegelijk, zoals de Britten dat al jaren aan het polijsten zijn. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Kelder

  • The Proper Ornaments
Hqdefault 200213 165145

The Proper Ornaments

Crepuscular Child

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 200213 165146

The Proper Ornaments

Memories

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma