Programma
The pineapple thief

The Pineapple Thief + Alex Henry Foster

The Pineapple Thief + Alex Henry Foster

zaterdag 9 oktober 2021

zaterdag 9 oktober 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:30, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Belangrijk: je moet het volgende meenemen om binnen te komen:
1. Je ticket voor dit programma.
2. Je persoonlijke coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier.
3. Een geldig identiteitsbewijs.

Zonder deze drie items kunnen we geen toegang verlenen. Zet voor je vertrek naar Paradiso de QR-code in je CoronaCheck-app om vertraging aan de deur te voorkomen. Je coronatoegangsbewijs kan een vaccinatie- of herstelbewijs zijn, of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud geboekt via testenvoortoegang.org. Check deze pagina voor meer informatie.

NL: Dit is het verplaatste concert van 10 oktober oktober 2020. Tickets gekocht voor die datum blijven geldig voor deze nieuwe datum.
EN: This is the rescheduled concert of October 10th, 2020. Tickets bought for that date remain valid for this new date.

Toen in 1999 de band Vulgar Unicorn stopte, ging het bandlid Bruce Soord in zijn eentje verder onder de naam The Pineapple Thief. Hij maakte in zijn eentje muziek in zijn studio, maar transformeerde op veelvuldig verzoek van een steeds groter groeiende groep fans zijn one-man studioproject naar een volledige band. Sinds 2002 toert de progressieve rockband de wereld rond en maken ze veelgeprezen albums, waarvan 'Dissolution' uit 2018 de meest recente is. Twee jaar eerder maakte The Pineapple Thief bekend dat King Crimson en Porcupine Tree-drummer Gavin Harrison zich bij de band - die verder bestaat uit Jon Sykes op bas en Steve Kitch op keyboard - zou voegen. Dat zorgde volgens kenners voor een definitieve sprong naar de top van de progrock-scene. In 2020 verschijnt het dertiende studio-album van het kwartet.

Voorprogramma: Alex Henry Foster

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Pineapple Thief
  • Alex Henry Foster
Hqdefault 200618 112915

In Exile

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 200618 112915 1

Try As I Might

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma