Programma
Persfoto The Pheromones

The Pheromones

The Pheromones

zondag 2 juli 2023

zondag 2 juli 2023

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

De Amsterdamse rockband The Pheromones brengt een reeks nieuwe singles uit met een duidelijk statement tegen algoritmes. De eerste nieuwe single 'Beat the Algorithm' is een protestsong tegen algoritmes en een ode aan analoge kunst. Zo vindt de band, bestaande uit Matthijs Hoitsma (gitaar), Tanco Baart (drums en zang), Michiel Slager (bas) en Marijn Slager (zang en gitaar), het belangrijk dat je zelf muziek en inspiratie kiest en je niet laat leiden door een computerprogramma. 'Siri, where did it go wrong?' zingt zanger Marijn dan ook toepasselijk in het eerste couplet van de nieuwe single.

The Pheromones zag het nachtlicht na een toevallige ontmoeting na sluitingstijd. Het was 2013, The Pheromones was geboren. Een van de eerste tracks die ze samen schreven was ‘Stronger’, een catchy rocknummer die vrijwel direct werd opgepikt door MTV en 3FM, en te horen onder de trailer van de Comedy Central-serie 'Californication'. Na hun eerste twee platen ('The Pheromones' en 'Lost in Amsterdam') brengt de band voor het eerst sinds vier jaar weer nieuwe muziek uit.

Line-up

Bovenzaal

  • The Pheromones
The Pheromones

The Pheromones

Money Talks

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Topnnummers van The Pheromones

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma