Programma
Paradiso Orchestra gespot op AT5

The Paradiso Orchestra & ZAPP 4 - The Radiohead Songbook

The Paradiso Orchestra & ZAPP 4 - The Radiohead Songbook

donderdag 16 mei 2013

donderdag 16 mei 2013

Radiohead is voor velen dé rockband. Ook The Paradiso Orchestra en ZAPP 4 - de groovemachine onder de strijkkwartetten – zijn fan van deze wereldberoemde alternatieve band. De speelsheid en de tijdloze en lyrische benadering van de muziek van Radiohead sluit naadloos aan bij hun eigen beleving van de muziek. The Paradiso Orchestra en ZAPP 4 brengen een ode aan de muziek van Radiohead. Geen klakkeloze covers, maar frisse bewerkingen waarbij de kern van iedere song intact wordt gelaten.

De leden van The Paradiso Orchestra zijn afkomstig uit het Koninklijk Concertgebouworkest, Nederlands Kamerorkest, Nederlands Blazers Ensemble, The New Trombone Collective, EnsembleCaméléon en Amsterdam Sinfonietta.

ZAPP 4 is een band met de bezetting van een strijkkwartet en combineert groove, improvisatie en fantasie met gepassioneerde soli. Het is een energieke live-act waar de vonken van afspatten. Met composities van eigen hand bereiken ze een divers publiek, zo kan je Zapp 4 op zowel Lowlands als in het Concertgebouw tegenkomen.

Meld je aan voor de mailinglijst en blijf op de hoogte van alle klassieke concerten in Paradiso >>

Paradiso Programme

Programma