Programma
Pains

The Pains of Being Pure at Heart + Millennials

The Pains of Being Pure at Heart + Millennials

maandag 12 maart 2018

maandag 12 maart 2018

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

De Amerikaanse band The Pains Of Being Pure At Heart personifieert een indiepop-esthetiek zoals die sinds de jaren tachtig herkenbaar is, en verrijkt die in de 21e eeuw met pareltjes van nieuwe liedjes. Na vier steevast goed ontvangen albums vol onweerstaanbare, tijdloze indiepopliedjes, verscheen dit jaar het vijfde album 'The Echo of Pleasure'. Daarop zingt frontman Kip Berman nog steeds zijn idealistische, bijna aandoenlijke teksten. Muzikaal gezien zit het ook weer ijzersterk in elkaar, met afwisselend luchtige en strakke arrangementen. Het is het bewijs dat The Pains Of Being Pure At Heart het hoge niveau moeiteloos vast heeft kunnen houden. 

Voorprogramma: Millennials
Een gitaarband met liedjes die overlopen van leven en energie. Nonchalante, soms noisy, indierock vol pophooks en aanstekelijke gitaarlijnen. Inspiratie wordt gehaald uit bands als Real Estate en The Babies.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • The Pains Of Being Pure At Heart
  • Millennials

Gratis met de Indiestadpas 2018

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018. De Indiestadpas 2018 is te koop vanaf 1 november via de webshop van Paradiso en Ticketmaster. Aanmelden voor het concert kan via de onderstaande link.

Op 12 maart 2018 geeft The Pains Of Being Pure At Heart een concert in Paradiso Noord in Amsterdam

When I Dance With You

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma