Programma
THEOPPOSITES2023 MILANVANDRIL DSC05537 mb

The Opposites + Siggy & D1ns

The Opposites + Siggy & D1ns

zondag 31 december 2023

zondag 31 december 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:00, Voorprogramma: 16:30, Hoofdprogramma: 19:30

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

  • Beperkt aantal tickets per persoon

The Opposites is een rappersduo bestaande uit Big2 en Willem. Er is veel gebeurd sinds ze in 2005 doorbraken met de hits als ‘Fok Jou’ en 'Slaap' van het album 'De Fik Er In'. Het duo groeide uit tot de één van de grootste Nederlandstalige hiphop acts ooit, totdat ze in 2014 een pauze inlasten.

Twan & Willem scoorden hit na hit met singles als ‘Dom, Lomp & Famous’, ‘Broodje Bakpao’, ‘Licht Uit’, ‘Slapeloze Nachten’, ‘Hey DJ’, ‘Sukkel Voor De Liefde’ en ‘Thunder’. Daarnaast werden tracks als ‘Me Nikes’, ‘Geen Klasse, Geen Stijl’, ‘Sjonnie & Anita’ en ‘Op Een Level’ regelrechte floorfillers in clubs en op festivals.

Op live gebied hebben de heren zich ontwikkeld tot één van de meest energieke en toonaangevende live acts in Nederland en België. Album tours verkochten standaard uit en ze waren een decennium lang festival favoriet. Vorig jaar sloten ze 2022 af met een legendarisch concert in Paradiso en ook dit jaar zullen ze ons het nieuwe jaar inluiden.

Support: Siggy & D1ns

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Opposites
The Opposites

The Opposites

Slapeloze Nachten

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

The Opposites op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma