Programma
Murlocs2

The Murlocs + The Prize

The Murlocs + The Prize

zaterdag 9 september 2023

zaterdag 9 september 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Let op: de locatie is gewijzigd van Tolhuistuin naar Paradiso. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe locatie.

The Murlocs werd in 2011 opgericht door gitarist, mondharmonicaspeler en zanger Ambrose Kenny-Smith, die je samen met gitarist Cook Craig ook kunt kennen van King Gizzard & the Lizard Wizard. Met The Murlocs combineren ze dan ook kenmerkende psychrock elementen van King Gizard met soulvolle blues en country. Tel daarbij de unieke en bij vlagen krijsende vocalen van Kenny-Smith op en je hebt een unieke, karakteristieke smaak in de rockwereld. 

Op zaterdag 9 september komen de Australiërs voor hun concert naar Paradiso, die in het teken zal staan van hun nieuwe plaat ‘Calm Ya Farm’. Doorspekt met hun typerende, geslepen rocksound en kenny-Smith's eigenzinnige vocalen geeft de band in dit album een eigen draai aan conventionele countryrock.  

Support: The Prize

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Murlocs
  • The Prize
Op zaterdag 9 september geeft The Murlocs, met bandleden van King Gizzard & The Lizard Wizard, een concert in Tolhuistuin in Amsterdam. Haal hier je tickets.

The Murlocs

Initiative

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma