Programma
Magpie Salute

The Magpie Salute

The Magpie Salute

maandag 10 juli 2017

maandag 10 juli 2017

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

De paden van muzikanten kruisen elkaar regelmatig tijdens tours, maar ook tijdens creatieve processen. Bij de leden van supergroep The Magpie Salute is dat niet anders, want al decennialang kennen ze elkaar. Recent besloten ze de koppen bij elkaar te steken om hun gezamenlijke project van de grond te krijgen.

Rich Robinson, gitarist en mede-oprichter van The Black Crowes speelt in de band samen met gitarist Marc Ford, Sven Pipien (beiden ook van The Black Crowes), Joe Magistro en Nico Bereciartua. Vocaal bestaat de band uit leadsinger John Hogg (bekend van Hookah Brown en de Britse Moke), voormalig Crowes-zangeres Charity White.

The Magpie Salute brengt het beste van deze bands samen. Verwacht dus catchy gitaarwerk en een flinke dosis bluesy rock ‘n’ roll.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Magpie Salute

Blog van Robbert Tilli over The Magpie Salute

Maxresdefault 55

Omission

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Maxresdefault 56

Comin' Home

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma