Programma
Paradiso

THE LINE UP - CLUB PERA AIF SPECIAL

THE LINE UP - CLUB PERA AIF SPECIAL

zaterdag 28 november 2009

zaterdag 28 november 2009

Grote Zaal: Murat Uncuoglu (2019, 7th House, Switch, Roxy), Ahmet Sendil (Club 14, Switch, Londen Turnmills, Warehouse Italy, 20), UHR (FG Radio, Paradiso Amsterdam, Technopolis, Club El Divino Ibiza), Victor Coral, Zoe Xenia.

Istanbul heeft in de laatste jaren vooral op het gebied van house en dance een aantal dj’s voortgebracht die erg bekend en geliefd zijn geworden in clubs in heel Europa. Ahmet Sendil is daar een van. In 2009 kreeg hij de prijs voor beste Radio House DJ in Turkije en werd hij in een aantal Europese landen uitgenodigd te draaien. Murat Uncuoglu is de eerste Turkse DJ die in de jaren negentig op festivals in Nederland heeft gedraaid. Tegenwoordig is hij als dj/producer weer helemaal terug met de voor hem specifieke house-stijl met Turkse invloeden door gebruik van instrumenten als klarinet en of saxofoon. DJ UHR heeft in de afgelopen twee jaar in de beste clubs van Istanbul gedraaid.

Club Pera is de dansnacht van het Amsterdam-Istanbul Festival, waarop de beste club dj’s en vj’s van Istanbul zijn uitgenodigd om naast hun bekende Amsterdamse collega’s te draaien. Uit Amsterdam zijn dat deze keer Victor Coral en Zoe Xenia.

Kleine Zaal en Kelder: Contrabanda afterparty met Hotel, DJ Tommi, DJ Kareem Raïhani, Generation Bass DJ's & guests.

Paradiso Programme

Programma