Paradiso

The Lemon Twigs + Lo Moon

The Lemon Twigs + Lo Moon

vrijdag 7 april 2017

vrijdag 7 april 2017

Locatie: Paradiso Noord, Tolhuistuin. Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in de Tolhuistuin. Bij restaurant THT.

The Lemon Twigs is de band van Brian en Michael D'Addario. De twee broers uit Hicksville, Long Island zitten nog in hun tienerjaren, maar dat weerhoudt ze er niet van om beïnvloedt te zijn door muziek uit ver vevlogen tijd. The Beatles en The Beach Boys gelden tot de belangrijkste invloeden, samen met moderne psychedelica. Op het podium vertaald zich dat naar zeer intense optredens. Daar misstaan qua performance vergelijkingen met David Bowie en The Darkness zeker niet. Dit plaatje past perfect in de gekke wereld die Foxygen een paar jaar geleden geschapen heeft. Hun album Do Hollywood werd dit jaar wereldwijd met veel lof ontvangen en belandde terecht in vele jaarlijstjes van 2016.

Voorprogramma: Lo Moon
Buzz-band uit Los Angeles die doet denken aan The xx en Beach House.

LOADED 2
Voor het concert begint kun je vanaf 17.00 uur in de IJzaal van Paradiso Noord gratis terecht voor LOADED 2. Dat is de perfecte borrel om je weekend mee in te luiden. Er zijn dj's, een band, kunst en genoeg alcoholische versnaperingen.

Paradiso Programme

Programma