Programma
Paradiso

Thé Lau – The Scene – afscheidsconcert - verplaatst naar de Heineken Music Hall

Thé Lau – The Scene – afscheidsconcert - verplaatst naar de Heineken Music Hall

dinsdag 17 juni 2014

dinsdag 17 juni 2014

Dit concert is verschoven naar de Heineken Music Hall. Datum, prijs en aanvang blijven ongewijzigd. Reeds gekochte kaarten blijven geldig of kunnen t/m 1 juni worden geretourneerd bij Ticketmaster. Zie voor meer informatie: www.paradiso.nl/web/kaartverkoop.htm.

De kaartverkoop voor de Heineken Music Hall begint op zaterdag 19 april om 10.00 uur via www.ticketmaster.nl.

Thé Lau en de band zijn heel erg blij dat zoveel fans bij het afscheidsconcert willen zijn (de vraag naar kaarten is enorm) en ook de belangstelling van muzikanten om aan dit concert mee te werken is overweldigend. Meerdere afscheidsconcerten organiseren is lastig, en de band wil heel graag in één keer met al haar fans en bevriende muzikanten een mooi concert geven.

De Nederlandse band The Scene stopt ermee. De band rondom oprichter, frontman en songwriter Thé Lau speelt naast zijn concert in Paradiso alleen nog op Pinkpop en in de AB in Brussel.

Het afscheid is noodgedwongen omdat Thé Lau onlangs te horen heeft gekregen dat hij niet lang meer zal leven. De zanger en schrijver van ondermeer ‘Iedereen Is Van De Wereld’, ‘Open’ en ‘Blauw’ heeft al enige tijd kanker. Thé Lau legt momenteel de laatste hand aan het muziekstuk ‘Platina Blues’ dat binnenkort te beluisteren is.

"Het vervelende is dat ik geen zekerheid heb, maar het is duidelijk dat het niet lang meer zal duren. Ik ben blij dat het me nog gegund is om op het podium met vrienden afscheid te nemen van het publiek.’'

Maximaal 2 kaarten per persoon.

Paradiso Programme

Programma