Programma
The Hunna website

THE HUNNA

THE HUNNA

zondag 24 mei 2020

zondag 24 mei 2020

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van THE HUNNA op zondag 24 mei is afgelast vanwege het annuleren van de gehele Europese tournee. Ticketkopers ontvangen een e-mail met daarin meer informatie. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.
English:
The May 24th concert of THE HUNNA is cancelled due to the artist's cancellation of their European tour. Ticket buyers will receive an e-mail with more information shortly. General info on cancelled events is available on www.paradi.so/Ticketinfo.

=============

THE HUNNA is een indiepopband uit het Engelse Hertfordshire. Het viertal boekt sinds het uitbrengen van het debuutalbum in 2016 succes na succes. Ze scoorden grote radiohits met 'Bonfire', 'You & Me' en 'Never Enough'. Daarnaast verkopen ze grote zalen door heel Groot Britannië uit, zijn ze niet weg te denken van de festivals en is hun muziek vele miljoenen keren gestreamd. In het voorjaar van 2020 is het tijd voor de release van hun derde studioalbum, ‘I’d Rather Die Than Let You Out’. De nieuwe plaat bevat gastbijdragen van Blink 182-drummer Travis Barker en werd opgenomen met producers John Feldmann (Fever 333, Blink 182, Biffy Clyro) en Dan Lancaster (Bring Me The Horizon). 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • THE HUNNA
Hqdefault 200227 181316

Flickin' Your Hair

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 200227 181316 1

IGHTF

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma