Programma
The Grahams Just What You Deserve

The Grahams

The Grahams

maandag 4 mei 2020

maandag 4 mei 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

(English info below)
Nederlands:
Het concert van The Grahams op maandag 4 mei is afgelast vanwege het annuleren van de gehele tournee. Ticketkopers ontvangen een e-mail met daarin meer informatie. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.
English:
The May 4th concert of The Grahams is canceled due to the artist's cancellation of their tour. Ticket buyers will receive an e-mail with more information shortly. General info on canceled events is available on www.paradi.so/Ticketinfo.

=============

Het Amerikaanse countryrockduo The Grahams wordt gevormd door Alyssa en Doug Graham, partners in zowel muzikaal als romantisch opzicht. Het debuutalbum ‘Riverman’s Daughter’ uit 2013 werd opgepikt door diverse Americana-radiostations en dat zorgde al snel voor de doorbraak in hun thuisland. Geïnspireerd door een reis langs de historische Great River Road, maakte het tweetal dertien nummers vol invloeden van country, folk, bluegrass en rock. Het reizen bleek ook na het eerste album een onuitputtelijke bron van inspiratie; de eerstvolgende release ‘Kids Like Us’ is namelijk gebaseerd op een motortrip langs Route 66.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • The Grahams

Van het Sugar Mountain blog:

Hqdefault 191114 154342

Bite My Tongue

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma