Programma
Yung Sham Gotobeds

The Gotobeds + Yung Sham

The Gotobeds + Yung Sham

woensdag 27 november 2019

woensdag 27 november 2019

In Cinetol

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

The Gotobeds
The Gotobeds suit Pittsburgh, Pennsylvania staat bekend om hun aanstekelijke liveshows en tomeloze energie op het podium. Onlangs verscheen hun vierde album ‘Debt Begins at 30’ op het gerenommeerde platenlabel Sub Pop Records uit Seattle. Het album is soort rockequivalent van een hiphop mixtape: zo zijn er op ieder nummer gastartiesten te horen, waaronder bandleden van Protomartyr, Pavement, Silkworm, Positive No en Shellac. In november zie je de band voor het eerst in Paradiso.

Yung Sham
Yung Sham is het project van de negentienjarige songwriter Elijah Sheppard. Geïnspireerd door rock en folk uit de sixties tot aan culthelden van de jaren 90, maakt de jonge artiest uit Philadelphia lo-fi indierock met pakkende melodieën en afwijkende akkoordenschema’s. Hij vormde zijn band in 2015, waarmee hij ging optreden in de DIY-community van zijn woonplaats en later debuteerde met ‘The Passion’, een EP uitgebracht onder eigen beheer. Dit jaar komt hij met zijn officiële eerste album ‘World of Color’, gemaakt in samenwerking met bevriende muzikanten en multi-instrumentalist Josh Lesser.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Cinetol

  • The Gotobeds
  • Yung Sham

Gratis met de Indiestadpas 2019

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2019. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2019 is nog te koop.

Hqdefault 191121 160607

The Gotobeds

Twin Cities

Hqdefault 190827 113059

Yung Sham

Anything

Route naar Cinetol

Cinetol is gevestigd op Tolstraat 182 in de Amsterdamse Pijp. Bij Cinetol kun je ook terecht voor een hapje eten. Er is een beperkt aantal betaalde parkeerplekken in de buurt en de dichtstbijzijnde tramhalte is de Lutmastraat. 

Paradiso Programme

Programma