Golden Hour sessie9 04 01 min

The Golden Hour #9 w/ Patrice Bäumel

The Golden Hour #9 w/ Patrice Bäumel

Sunday 28 June 2020

Sunday 28 June 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:30, Zaal sluit: 22:00, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 20:00

  • Toegang voor 18 jaar en ouder
  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om kleinschalige concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht. Aan de deur wordt om een ID-bewijs gevraagd. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

---

The Golden Hour is het moment waarop de zon de horizon passeert en de lucht vult met een warm en betoverend licht. Het is ook de titel van de maandelijkse luistersessies, waarbij iedere editie een (elektronische muziek)artiest zijn of haar dierbaarste muziek en de persoonlijke verhalen die daarbij horen, deelt. Het resultaat is een intensieve en verbindende luisterervaring.

Deze maand vindt The Golden Hour plaats in Paradiso, met een unieke luistersessie in de grote zaal, welke voor de gelegenheid wordt omgebouwd tot chillout plek. Te gast is Patrice Bäumel, wie in Amsterdam een grote achterban vergaarde met zijn legendarische residencies voor 11 en Trouw. Inmiddels heeft hij dankzij zijn fenomenale DJ-sets – en een rits emotioneel geladen, melodieuze technoproducties – fans over heel de wereld.

Wie Bäumel online volgt, weet dat hij naast een begaafde muzikant ook een begenadigd spreker is, die zijn mening en liefde voor muziek altijd op gepassioneerde en doordachte wijze overbrengt. Als dat niet voor de nodige betovering zorgt..

---

Voor dit programma zijn slechts 30 tickets beschikbaar. Tickets zijn alleen online te bestellen met een limiet van 2 tickets per persoon. Een Paradiso lidmaatschap is niet nodig.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Patrice Bäumel

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma