The Garden 49

The Garden

The Garden

Thursday 14 April 2022

Thursday 14 April 2022

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit uitgestelde concert van 11 juni 2020 en 25 maart 2021 is nu definitief afgelast. Ticketkopers ontvangen een e-mail met informatie over het retourneren van hun tickets.

Naar eigen zeggen heeft de Californische tweeling met The Garden hun eigen muziekgenre uitgevonden genaamd 'Vada Vada'. Zou je het in bestaande genres moeten omschrijven dan neigen de nummers van het duo meer naar lo-fi garagepunk met hiphopinvloeden. Ze maken korte nummers met voornamelijk enkel drum en bas die je een zaal makkelijk transformeert tot een grote moshpit. Fletcher and Wyatt Shears zijn samen altijd een opvallende verschijning en hebben naast muziek maken ook al het nodige modellenwerk gedaan. Op 13 maart verschijnt het vierde studioalbum 'Kiss My Superbowl Ring' via het gerenommeerde platenlabel Epitaph. De eerste single 'Clench To Stay Awake' is het album vooruitgesneld en verder zijn er bijdragen van Ariel Pink, Khalif Jones (aka Le1f) en de cabaretier Carrot Top. Het album volgt de single 'Thy Mission' uit 2019 op die het duo samen met Mac DeMarco uitbracht. 

Line-up

Bitterzoet

  • The Garden

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma