Programma
The Flints web

The Flints + Mazey Haze

The Flints + Mazey Haze

donderdag 13 april 2023

donderdag 13 april 2023

In Toekomstmuziek

Zaal open: 20:00, Zaal sluit: 20:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 21:30

The Flints
Tweelingbroers George en Henry zijn afkomstig uit Manchester en presenteren onder de naam The Flints hun mix van uitgesponnen psychpop en klassieke 70's disco. Inspiratie wordt duidelijk gehaald uit de British invasion bands van de jaren '60. Op verrassende manier weten ze naadloos de oude en nieuwe geluiden samen te smelten en op die manier een hele eigen wereld van geluid neer te zetten.

Mazey Haze
Onder de noemer Mazey Haze maakt de jonge artiest Nadine Appeldoorn dromerige indiepop, naar eigen zeggen met invloeden van Beach Fossils, Alvvays, Tame Impala en Men I Trust. Ze begon op dertienjarige leeftijd met het schrijven van liedjes waarvoor ze inspiratie haalde uit de muziek waarmee ze thuis opgroeide, denk aan ABBA, Tears for Fears, Talk Talk, Fleetwood Mac en The Bee Gees. Door deze invloeden te combineren met haar uitmuntende songschrijverschap, is Mazey Haze klaar om haar eerste creatieve uitingen met de wereld te delen.

Tijdschema:
20:00 uur: Deuren open
20:30 uur: Mazey Haze
21:30 uur: The Flints

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Externe locatie

  • The Flints
  • Mazey Haze

Gratis met de Indiestadpas 2023

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, deze is verkrijgbaar via de Webshop van Paradiso. Aanmelden kan via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Hqdefault 221124 162957

The Flints

Serengeti

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 221128 124142

Mazey Haze

The Weight Of The Weekend

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Toekomstmuziek

Creatieve broedplaats in de Amsterdamse Houthavens. Het adres is Danzigerbocht 29, de locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. We raden het af om met de auto te komen vanwege de hoge parkeertarieven.

Paradiso Programme

Programma