Programma
Fatal

The Fatal Flowers

The Fatal Flowers

vrijdag 28 juni 2019

vrijdag 28 juni 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert op donderdag 27 juni in Paradiso verkocht binnen een kwartier uit en andere zalen in Nederland volgden snel. Nu is er een extra concert in de grote zaal van Paradiso en dat markeert direct het allerlaatste optreden van The Fatal Flowers ooit. 

Stop The Presses, om met een tekstregel uit ‘Johnny D. Is Back!’ te spreken. The Fatal Flowers, uit meerdere hoeken bekroond tot de meest legendarische Nederlandse underground rockband uit de jaren ’80, komt terug. Opgericht in 1984 door Richard Janssen, scoorde de band in 1987 een Edison Award met de hit ‘Younger Days’. Na het uitbrengen van vier albums trok Janssen in 1990 echter de stekker uit de band. Nu, meer dan 20 jaar later, komen de Amsterdammers nog één keertje samen voor een reünie-tour door Nederland. Wat de reünie gaat brengen, is nog onduidelijk. Het oude werk wordt weer ingestudeerd. Maar zal er ook iets nieuws komen? Jonkers weet het niet maar sluit het niet uit: "Het zou zomaar kunnen." Janssen sluit zich bij hem aan met een verwijzing naar het verleden. "In een oefenruimte kan van alles gebeuren. Pleasure Ground is ook zo tot stand gekomen."

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Fatal Flowers
Op vrijdag 28 juni geeft The Fatal Flowers in de grote zaal van Paradiso hun allerlaatste optreden ooit. Haal hier je tickets.

Younger Days

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma