Programma
The Driver Era

The Driver Era

The Driver Era

donderdag 13 mei 2021

donderdag 13 mei 2021

In Paradiso - Club

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

  • Programma met zitplaatsen
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

NL: Dit concert is verplaatst naar 25 januari 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Ticketkopers ontvangen een email met meer informatie.

ENG: This concert had been postponed to January 25th, 2022. Previously bought tickets will remain valid. Ticketbuyers will reveice an email with more information.

========================================================

De broers Ross en Rocky Lynch vormen samen The Driver Era en doen hun best om hun visie niet te beperken tot een specifiek geluid of stijl. Hun doel is om muziek te maken zonder zelfopgelegde beperkingen en streven altijd naar innovatie. Tussen het produceren van nieuwe nummers en het touren door is Ross Lynch een veelgeprezen acteur. Zo ontving hij lovende kritieken voor zijn titelrol in de seriemoordenaar biopic 'My Friend Dahmer' en in Netflix's 'The Chilling Adventures of Sabrina'. The Driver Era bracht afgelopen zomer hun debuutalbum genaamd 'X' uit. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • The Driver Era
Hqdefault 200916 140815

The Driver Era

LOW

Hqdefault 200916 140815 1

The Driver Era

Feel You Now

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma