Programma
The Devil Makes Three

The Devil Makes Three + The Bones Of J.R. Jones

The Devil Makes Three + The Bones Of J.R. Jones

Wednesday 31 May 2023

Wednesday 31 May 2023

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Met zes albums en bijna twintig jaar ervaring zijn er bands die het welletjes vinden. Dat geldt niet voor The Devil Makes Three. Het trio is niet van plan binnenkort te stoppen en blijft onverminderd doorschrijven en optreden. De band bestaat uit Pete Bernhard, Cooper McBean en MorganEve Swain. Samen maken ze Americana die je literair en donker kunt noemen en vaak een troubadourtintje heeft door het gebruik van allerlei soorten volksmuziek door elkaar. Denk hierbij aan folk, de Delta blues, ragtime, blues en een vleug rock en roll. Verwacht bij een concert van The Devil Makes Three zalige samenzang, een countrysnik en het gouden trio van niet alleen de bandleden, maar ook de gitaar, banjo en contrabas.

Support: The Bones Of J.R. Jones

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Devil Makes Three
  • The Bones of J.R. Jones
Op woensdag 31 mei staat The Devil Makes Three voor een concert in Paradiso Amsterdam. Klik hier voor meer info & tickets

The Devil Makes Three

Can't Stop

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma