Programma
Paradiso

The Devil Makes Three + Hackensaw Boys

The Devil Makes Three + Hackensaw Boys

Monday 27 June 2016

Monday 27 June 2016

Let op: met je kaartje voor dit concert kun je gratis naar de aftershow van JP Harris & The Tough Choices, in de kleine zaal van Paradiso. Deze aftershow is alleen toegankelijk voor bezoekers van The Devil Makes Three + Hackensaw Boys.

The Devil Makes Three

The Devil Makes Three is een driftig Amerikaans trio. Akoestische folk, country en rootsmuziek, 'with a slightly punky perspective on vintage American blues.' Maar ook met flarden ragtime of rockabilly. Geen drums maar enkel de talenten van gitarist/frontman Pete Bernhard, Lucia Turino aan de staande bas en gitarist Cooper McBean. 'Sourcing blues and throwing in fierce finger-picking guitar, a little slide, tenor banjo and rocking upright bass...' en daarbij dan nog zalige samenzang met een countrysnik.

Hackensaw Boys

Antieke folk- en bluegrassmuziek uit de schilderachtige Appalachen klinkt weer superactueel in de handen van Hackensaw Boys, die er een flinke dosis eenentwintigste-eeuwse rock ’n’ roll in stoppen. In akoestische setting gebruikt de band uit Virginia onder andere banjo, gitaar, mandoline, fiddle, harmonica en contrabas. Geen covers of traditionals maar nieuwe songs van één van de opwindendste americana-bands.

Dit concert maakt onderdeel uit van de Sugar Mountain Presents concertreeks, voor liefhebbers van roots en americana. Voor meer info zie www.sugarmountain.nl. Er is ook een Sugar Mountain Presents nieuwsbrief, Facebook pagina en Spotify lijst.

Paradiso Programme

Programma