The Dead South

The Dead South + Shred Kelly

The Dead South + Shred Kelly

zondag 27 november 2022

zondag 27 november 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 20:30, Voorprogramma: 19:00, Hoofdprogramma: 21:45

Let op: de tijden van dit programma zijn gewijzigd. Ticketkopers hebben hier een mail over ontvangen. Het tijdschema is als volgt:

20:30 uur: deuren open
20:45 uur: Shred Kelly
21:45 uur: The Dead South

The Dead South mixt Americana, bluegrass en country op een geheel eigen manier. Door de banjo, mandoline, cello en gitaar is er snel de assumptie dat dit een traditionele band is, maar niets is minder waar. Ten eerste komt The Dead South uit Canada, ten tweede halen ze inspiratie uit punkmuziek en ten derde willen ze zelf dat iedereen weet dat ze geen band zijn voor old-time string puristen. De bandleden leerden elkaar kennen op de universiteit en voelen zich comfortabel bij ergens niet helemaal bij horen. De muziek bestaat uit een progressieve akoestische basis waar solo's overgaan in harmonieën. Op het laatste album 'Easy Listening for Jerks, Part I & II' kun je horen dat ze de balans tussen hun punkverleden en de bluegrass-liefde hebben gevonden. 

Support: Shred Kelly

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • The Dead South
  • Shred Kelly
Op zondag 27 november staat The Dead South in Paradiso. Klik hier voor tickets en meer informatie.

The Dead South

In Hell I'll Be In Good Company

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma