Programma
The cactus blossom

The Cactus Blossoms

The Cactus Blossoms

maandag 6 november 2017

maandag 6 november 2017

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:00, Hoofdprogramma: 21:30

The Cactus Blossoms bestaat uit de broers Jack Torrey en Page Burkhu, beide geboren in Minneapolis. In 2016 verscheen het debuutalbum 'You're Dreaming' waarop een zeer klassiek geluid te horen is met invloeden van rock 'n roll, folk en country. De mosterd wordt duidelijk gehaald bij artiesten als The Everly Brothers, Johnny Cash en Buddy Holly, maar met hun prachtige harmonieuze samenzang weten ze iets heel bijzonders te creëren. Eerder dit jaar verwierf The Cactus Blossoms heel veel nieuwe fans door het nummer 'Mississippi' live in de derde aflevering van de hitserie Twin Peaks te spelen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • The Cactus Blossoms

Van het Sugar Mountain Blog:

Op 6 november speelt The Cactus Blossoms in Paradiso. Het concert is onderdeel van de Sugar Mountain Presents concertreeks.

Mississippi

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma