Programma
The Bug Club 2306 001 hi res PHOTO CREDIT Adam Whitmore

The Bug Club + Global Charming

The Bug Club + Global Charming

dinsdag 19 december 2023

dinsdag 19 december 2023

In Toekomstmuziek

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, hiermee kun je naar verschillende indieconcerten op diverse locaties in Amsterdam. Aanmelden is verplicht en kan via de link onderaan deze pagina. Meer informatie vind je op indiestad.nl.

Het schattig genaamde The Bug Club uit Wales is een hechte vriendengroep die muziek maakt met een focus op het vertellen van alledaagse verhalen. Verhalen, doorspekt met een grote dosis humor en veel riffs. De band, die in 2016 ontstaan is, heeft met elkaar afgesproken dat de liedjes niet langer dan twee minuten moeten duren. Hun debuut mini-album ‘Pure Particles’, dat met 9 nummers slechts 20 minuten duurt, is een vrolijke lo-fi plaat voor een zonnige dag.

Support: Global Charming

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Externe locatie

  • The Bug Club
  • Global Charming

The Bug Club

Gratis met Indiestadpas 2023

Zonneprijs is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023. De Indiestadpas 2023 is verkrijgbaar via de website van Indiestad. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van indieprogramma's van Paradiso.

Meld je aan voor dit event
Gratis met de Indiestadpas 2023

Route naar Toekomstmuziek

Creatieve broedplaats in de Amsterdamse Houthavens. Het adres is Danzigerbocht 29, de locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. We raden het af om met de auto te komen vanwege de hoge parkeertarieven.

Paradiso Programme

Programma