Programma
Boxer reb

The Boxer Rebellion + Victories At Sea + Victories at Sea

The Boxer Rebellion + Victories At Sea + Victories at Sea

zondag 1 oktober 2017

zondag 1 oktober 2017

In Tolhuistuin - Club

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

De Londense band The Boxer Rebellion bracht vorig jaar alweer hun vijfde album ‘Ocean by Ocean’ uit. Frontman Nathan Nicholson komt oorspronkelijk uit het Amerikaanse Tennessee, maar verliet de VS na het overlijden van zijn moeder.  Het album ‘The Cold Still’ uit 2011 zorgde voor naamsbekendheid bij het grote publiek. De band wordt geroemd om zijn melodieuze, emotievolle Britrock die donkere invloeden laat contrasteren met hoopvolle, frisse rockmuziek. Het nummer ‘Diamonds’ van het album ‘Promises’ (2013) is hun grootste hit tot nu toe. De banden met Nederland zijn ijzersterk, gezien de steevast uitverkochte clubshows in het land de afgelopen jaren.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Club

  • The Boxer Rebellion
  • Victories at Sea

London Calling

Tijdens de november-editie van London Calling in 2009 stond The Boxer Rebellion al op het programma. Toen waren ook Wild Beasts, Bombay Bicycle Club, Jack Peñate en A Place To Bury Strangers van de partij. Op 27 en 28 oktober is de volgende editie van London Calling, waar je weer nieuw talent kunt ontdekken in Paradiso. 

Box vid

Diamonds

Box vid 2

Keep Moving

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma