The Barr Brothers website 300x200 2

The Barr Brothers

The Barr Brothers

Monday 6 November 2017

Monday 6 November 2017

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Dit concert is verschoven naar 24 januari 2018. De locatie en aanvangstijd blijven ongewijzigd. Reeds gekochte kaarten blijven geldig of kunnen t/m 23 januari worden geretourneerd bij Ticketmaster. Zie voor meer informatie: http://paradi.so/Ticketinfo 


De Canadese indiefolkband The Barr Brothers bestaat uit de gebroeders Brad en Andrew Barr en harpiste Sarah Page. Waar Andrew en Brad gedurende de jaren ‘90 kris kras door Amerika tourde met hun improvisatie rock-trio ‘The Slip’, leerde ze Sarah pas kennen op de momenten dat ze juist niet aan het touren waren. De klanken van Page’s harp waren namelijk aan de andere kant van de muur te horen, in het appartement van Brad in Montreal. Dit beïnvloedde het songwriten van de Barr brothers dusdanig dat ze besloten haar te vragen als nieuw lid van de band. Na het album Sleeping Operator (2014) bracht de band de Alta Falls EP (2015) uit. Dit leidde tot een tour met My Morning Jacket die o.a.het legendarische Red Rocks Amphitheatre aandeed. Vanavond komen ze langs in Paradiso met hun levendige indiefolk.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  Maxresdefault 89

  Come In The Water

  Route naar Paradiso

  Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

  Paradiso Programme

  Programma