Programma
The Avonden web

The Avonden + Naive Set

The Avonden + Naive Set

zondag 30 december 2018

zondag 30 december 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Vorige maand verscheen 'Wat een cirkel is', het veelgeprezen nieuwe album van The Avonden, de band rond zanger/liedjesschrijver Marc van der Holst. Voorganger ‘Nachtschade’ was een album vol vernuftige, fictionele miniaturen over bramenjam, praten met dieren, een 20-delige messenset en de liefde; de nieuwe, semi-autobiografische liedjes gaan over drank en drugs, platen achterstevoren draaien, kerken in brand steken, stemmingsstoornissen en verlies. Het is een echt ‘bandalbum’ geworden, met muziek die teruggrijpt op de jaren ‘90. De Volkskrant riep het album uit tot "de mooiste Nederlandstalige plaat van 2018". Aan het einde van 2018 en de eerste helft van de releasetour, waarin onder andere Le Guess Who werd aangedaan, volgt dan nu alsnog een officieuze releaseshow in de kleine zaal van Paradiso. 

Het Amsterdamse Naive Set bracht in maart 2018 hun derde, titelloze album uit. De Volkskrant noemde deze een "prachtige fluweelzachte gitaarpopplaat". De sprankelende gitaarpop van dit multinationale gezelschap is koren op de molen voor liefhebbers van The Clean, Real Estate, The Feelies en Ultimate Painting.  

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • The Avonden
  • Naive Set

Gratis met de Indiestadpas 2018

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de website van Indiestad. De Indiestadpas 2018 is nog steeds te koop via Ticketmaster.

Op 30 december staan The Avonden en Naive Set in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Zacht, rood licht

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Op 30 december staan The Avonden en Naive Set in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Dieter Rams's Wife

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma