Programma
Paradiso

The Air We Breathe (Merlijn Twaalfhoven)

The Air We Breathe (Merlijn Twaalfhoven)

Sunday 3 April 2011

Sunday 3 April 2011

In The Air We Breathe van componist Merlijn Twaalfhoven beleef je de natuurlijke schoonheid van muziek. Een kort, intensief en verrassend concert waarin je opgaat in de ruimte en wordt ondergedompeld in een wonderlijke klankwereld.

Merlijn Twaalfhoven componeert meer dan noten alleen. Hij schept een ervaring waar je als luisteraar in wordt opgenomen. Zangers staan opgesteld door de hele zaal en van alle kanten wordt je met klank omgeven. Bijzondere solisten zijn het Pauni Trio, drie zangeressen met loepzuivere en messcherpe Bulgaarse zang en Bassem Alkhouri, de Marrokkaanse zanger die bekend staat om zijn enorm krachtige stemgeluid. Samen met klassieke solisten en koor zorgen ze voor een concert waarin elementen van de verschillende tradities, hedendaags experiment en fascinerende klankeffecten samenkomen.

Na afloop van het concert draait DJ Aardvarck 


In Paradiso is tevens de Exchanghibition Bank van kunstenaar Dadara te bezoeken. De Exchanghibition Bank is onderdeel van The Infiltration Series. Meer informatie hierover vind je hier.

Paradiso Programme

Programma