Programma
Foto AEGEAN Nieuw

The Aegean Project

The Aegean Project

zaterdag 30 maart 2019

zaterdag 30 maart 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:15, Zaal sluit: 04:00, Hoofdprogramma: 20:00

Tickets aan de zaal: €20,- incl. lidmaatschap, excl. servicekosten
  • Programma half zittend, half staand

Op donderdag 4 april vindt dit programma ook plaats in TivoliVredenburg, hiervoor zijn nog wel kaarten te koop via www.tivolivredenburg.nl

Liefhebbers van dit concert zijn mogelijk ook geïnteresseerd in de Mare Nostrum voorstelling op zaterdag 6 april in Podium Mozaïek.

Aansluitend op het concert kun je blijven voor de afterparty tot 4:00 uur!

Laat je meenemen op een muzikale ontdekkingsreis, met volksmuziek afkomstig van de Griekse eilanden en de kusten van de Egeïsche zee, de Klein-Aziatische kust, de havensteden Smyrna (Izmir), Thessaloniki, Piraeus en Alexandrië (Egypte). In de kleurrijke klanken herkennen zich zowel de liefhebbers van traditionele Griekse volksmuziek als de liefhebbers van muziek uit Noord-Afrika en het Midden-Oosten. Deze bijzondere gelegenheidsformatie speelt uitvoeringen met verrassende instrumentale keuzes en songteksten met onderwerpen en invloeden uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

Het concert is een productie van Stichting Marmoucha in samenwerking met de Opleiding Nieuwgriekse taal en cultuur van de UvA en het Nederlands Genootschap voor Nieuwgriekse Studies (NGNS).

Dit optreden van de gelegenheidsformatie “THE AEGEAN PROJECT” is onderdeel van MARE NOSTRUM, een nieuw initiatief van stichting Marmoucha, waarbij muzikale kruisbestuiving rond het middellandse zeegebied wordt geïnitieerd.

Zie voor meer informatie www.marmoucha.nl

Muzikanten:

Kyriakos Petras: viool

Gavrilos Kokonas: zang, gitaar, bouzouki

Alper Kekeç: percussie

Marios Georgalas: Lavta

Sakis Mitkas: baglamas, gitaar, percussie, zang

Giannis Kadoglou: bouzouki, tzouras

Mark Nieuwenhuis: trompet

Vanessa Kourtesi: zang

Smaro Kystsidou: zang

Katerina Georgopoulou: presentatie


Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma