Programma
THC 1

THC - 22:00 uur

THC - 22:00 uur

donderdag 2 juni 2022

donderdag 2 juni 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Dit is een extra show. De eerste show van THC begint om 20:00 en is uitverkocht. 

Begin van de jaren 2000 ontstond de legendarische hiphopgroep THC. Nummers als 'Wil Je Weten Hoe Het Voelt' en 'Zina' waren niet van de televisie af te slaan, en kunnen bijna twee decennia later gezien worden als hoekstenen voor stromingen binnen de Nederlandse hiphop. Pionieren Rocks en RBDjan bleven solomateriaal uitbrengen, maar na 2011 werd het stil rond THC. In 2021 keerden die initialen terug, en staan de letters niet alleen voor Tuindorp Hustler Click, maar vooral voor de titel van hun nieuwe EP: 'The Hustle Continues'.

Die bevat pure, onversneden hiphop. Een show van Rocks & RBDjan biedt een kijk in het leven van twee mensen met een interessant verhaal, vol niet alledaagse ervaringen, inclusief uitgesproken meningen over actuele gebeurtenissen. Hun nieuwe nummers en hun show, die zowel hun bewustheid als hervonden honger uitstraalt als nostalgische gevoelens oproept, onderstrepen de onbreekbaarheid tussen de twee.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • THC
Rocks & RBDjan - Studiosessie 382 | 101Barz

Rocks & RBDjan

Studiosessie 382 | 101Barz

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
ROCKS X RBDJAN - Opstaan

ROCKS X RBDJAN

Opstaan

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

The Hustle Continues

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma