THC 1

THC - 20:00 uur

THC - 20:00 uur

donderdag 2 juni 2022

donderdag 2 juni 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

Vanwege de grote vraag naar tickets is er een extra concert van THC bevestigd op dezelfde datum om 22:00.

Begin van de jaren 2000 ontstond de legendarische hiphopgroep THC. Nummers als 'Wil Je Weten Hoe Het Voelt' en 'Zina' waren niet van de televisie af te slaan, en kunnen bijna twee decennia later gezien worden als hoekstenen voor stromingen binnen de Nederlandse hiphop. Pionieren Rocks en RBDjan bleven solomateriaal uitbrengen, maar na 2011 werd het stil rond THC. In 2021 keerden die initialen terug, en staan de letters niet alleen voor Tuindorp Hustler Click, maar vooral voor de titel van hun nieuwe EP: 'The Hustle Continues'.

Die bevat pure, onversneden hiphop. Een show van Rocks & RBDjan biedt een kijk in het leven van twee mensen met een interessant verhaal, vol niet alledaagse ervaringen, inclusief uitgesproken meningen over actuele gebeurtenissen. Hun nieuwe nummers en hun show, die zowel hun bewustheid als hervonden honger uitstraalt als nostalgische gevoelens oproept, onderstrepen de onbreekbaarheid tussen de twee.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • THC
Rocks & RBDjan - Studiosessie 382 | 101Barz

Rocks & RBDjan

Studiosessie 382 | 101Barz

ROCKS X RBDJAN - Opstaan

ROCKS X RBDJAN

Opstaan

The Hustle Continues

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma