Programma
Texas website

Texas

Texas

woensdag 20 oktober 2021

woensdag 20 oktober 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

NL: Het concert van Texas is vanwege de aanhoudende onzekere situatie rondom het coronavirus verplaatst naar 20 april 2022. Gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

EN: The Texas concert at Paradiso is due to the ongoing uncertainty surrounding the corona virus outbreak postponed until April 20, 2022. Tickets bought for the original date remain valid for this date. All ticket buyers will receive an email with more information.

===============================================

Op wer viert de Schotse hitformatie Texas de dertigste verjaardag van hun debuutalbum ‘Southside’ met een concert in Paradiso. De band uit Glasgow onder leiding van zangeres Sharleen Spiteri maakt soulvolle, alternatieve rock en pop en brak met debuutplaat 'Southside' met hierop hits als ‘I Don’t Want A Lover’ en ‘Prayer For You’ aan het einde van de jaren '80 wereldwijd door. Tijdens het concert in Paradiso speelt Texas 'Southside' integraal. Daarnaast komen ook hits uit het latere repertoire van de band aan bod, waaronder nummers als 'Say What You Want' en 'Black Eyed Boy'. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Texas

Southside

Texas

I Don't Want A Lover

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma