Tessa Dixson web

Tessa Dixson

Tessa Dixson

vrijdag 17 juni 2022

vrijdag 17 juni 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Vanwege een coronabesmetting in de band is het concert van Tessa Dixson helaas geannuleerd. Er komt geen vervangende datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Tessa Dixson is één van de grootste beloftes uit België. De jonge Vlaamse singer-songwriter maakt mysterieuze, dansbare elektronische pop en bracht in 2020 haar debuutalbum ‘Genesis’ uit, waarop ze samenwerkt met producers Reinhard Vanbergen (Das Pop) en zijn vrouw Charlotte Caluwaerts. Tessa Dixson is een kind van een Vlaamse moeder en Engelse vader en verdeelde tijdens haar jeugd haar tijd tussen België, Engeland en Californië. Ze is sinds jonge leeftijd professioneel bezig met muziek: zo deed ze op haar zestiende mee met de Vlaamse The Voice én bracht ze een jaar later al haar eerste, eigen single uit, die destijds internationaal meteen goed ontvangen werd. Al deze invloeden en ervaringen hoor je terug in haar muziek. Haar geluid klinkt stijlvol en volwassen, met invloeden van diverse genres: van pop tot house, techno en a-capella. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Tessa Dixson
Hqdefault 220426 203249

Tessa Dixson

Ignited

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma