Programma
Paradiso

Terrace Martin

Terrace Martin

vrijdag 4 november 2016

vrijdag 4 november 2016

Locatie: Paradiso Noord. Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je aan de bar alleen pinnen. Je kunt ook eten in Paradiso Noord: bij restaurant THT.

Het passepartout voor Robert Glasper Experiment 3/11 en Terrace Martin 4/11 is uitverkocht.

Grammywinnaar en multi-instrumentalist Terrace Martin behoort tot de nieuwe garde muzikanten die de jazz herdefinieert, en hoort thuis in het rijtje Kamasi Washington, Robert Glasper en Thundercat. Hij is wellicht het best bekend als producer, onder meer voor Snoop Dogg, Stevie Wonder en Herbie Hancock en voor de laatste twee albums van Kendrick Lamar. In zijn eigen muziek breekt hij iedere hiphopregel die er bestaat en samplet met evenveel gemak uit funk, jazz, soul, r&b en klassiek. Afgelopen april verscheen 'Velvet Portraits', het zesde studioalbum van deze muzikant uit L.A.

Dj set Carlos Niño.

Super-Sonic Jazz presenteert in Paradiso spannende en vernieuwende artiesten, die met een jazz-benadering diverse muzikale invloeden laten samenkomen: van electronica tot Afrikaanse grooves, klassiek, soul en hiphop. Denk aan nieuwe mengvormen, nieuwe experimenten en nieuwe helden als onder meer Kamasi Washington, Hiatus Kaiyote en artiesten uit de Brainfeeder-stal van Flying Lotus. Blijf op de hoogte via Facebook, volg de Spotify playlist en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Paradiso Programme

Programma