Programma
Thumbnail Tennessee Studs band portrait

Tennessee Studs

Tennessee Studs

Sunday 13 March 2022

Sunday 13 March 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 15:30, Hoofdprogramma: 16:00

Dit is het verplaatste programma van 9 januari 2022. Tickets gekocht voor de originele datum blijven geldig voor deze nieuwe datum.

Vijf jaar geleden presenteerden Tennessee Studs hun album 'See You Around' in onze uitverkochte kleine zaal. Nu brengt de Amsterdamse formatie, bekend om zijn meeslepende mix van bluegrass & Americana, het langverwachte vijfde album uit, dat vandaag in Paradiso wordt gevierd: 'Turn Up The Heat'.

De band bestaat uit twee Amsterdammers, een Rotterdammer, een Belg en een Zweed. Vanuit verschillende muzikale windstreken vinden ze elkaar al twintig jaar in bluegrass en Americana. Op het nieuwe album, met alleen eigen werk, vermengt meerstemmige samenzang zich met akoestische en elektrische gitaren, dobro, mandoline, fiddle, pedal steel en contrabas. Op een aantal nummers worden de Studs bijgestaan door drummer Mischa Porte (uit Douwe Bob’s band).

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • The Tennessee Studs
Op 13 maart 2022 geeft Tennesee Studs een optreden in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

The Tennessee Studs

The Tennessee Studs - Tennessee Stud

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma