Programma
Teddys Hit 2023

Teddy's Hit + Hans Frans

Teddy's Hit + Hans Frans

Thursday 11 January 2024

Thursday 11 January 2024

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Het concert van Teddy's Hit in Bitterzoet op donderdag 11 januari is verplaatst naar Paradiso. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe locatie. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Al sinds 2015 gaat het bij de Amsterdamse band Teddy’s Hit moeiteloos als het gaat om het schrijven van indieliedjes. Voor hun catchy en zorgeloze nummers laat de band zich inspireren door hedendaagse post-punk en krautrock, maar de grootste inspiratiebron blijft toch de jaren 90, waar het allemaal begon. Zowel in hun opnames, als live op het podium weet de band feilloos hun energieke en frisse muziek over te brengen. Na vijf jaar verscheen in 2021 eindelijk het langverwachte debuutalbum, 'Painters'. Deze brachten de Amsterdammers uit op het label van Tim Knol. 

Support:
Hans Frans

Line-up

Bovenzaal

  • Teddy's Hit
Liquorjuice

Teddy's Hit

Liquor Juice

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma