Programma
Swindle peace love and music 1 650x387

Swindle

Swindle

Friday 29 March 2019

Friday 29 March 2019

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Ondanks de tevergeefse pogingen van critici en recensenten, is er geen enkel op zichzelf staand genre of hokje waar je de stijl van de Londense producer Swindle aan kunt koppelen . Zijn lijst met inspiraties is dan ook behoorlijk lang. Van de jazz-, funk- en soulplaten die hij thuis hoorde, tot de garage, UK funk, grime en dubstep scene waar hij mee opgroeide.

Hij maakt deel uit van de Butterz-crew, bracht meerdere producties uit op gerespecteerde labels als o.a. Deep Medi en Brownswood én toerde mee met Mala als toetsenist. 

Hoe je z'n stijl ook wil noemen, het resultaat is boeiend en origineel tegelijkertijd. De Britse producer staat op 29 maart in de kleine zaal van Paradiso met zijn live show. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Swindle
Hqdefault 181219 081353

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma