Programma
Suzan Freek website

Suzan & Freek - middagshow + Hannah Mae

Suzan & Freek - middagshow + Hannah Mae

zondag 18 februari 2024

zondag 18 februari 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 14:30, Voorprogramma: 13:00, Hoofdprogramma: 16:00

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Het populaire duo Suzan & Freek voert de Nederlandse hitlijsten aan met hun pakkende popnummers en liefdevolle samenzang. Hoewel de carrière van het tweetal voor velen uit het niets lijkt te zijn ontstaan, timmeren ze al jaren aan de weg. Eerst maken ze online furore met eigen versies van bekende hits onder de noemer ‘De Minuut’. Dat resulteert uiteindelijk in een uitverkochte clubtour, zelfs nog voordat er eigen materiaal werd uitgebracht. Met debuutsingle ‘Als Het Avond Is’ verandert alles; het eerste zelfgeschreven nummer is een enorme hit en ook opvolger ‘Blauwe Dag’ is goed voor een top vijf-notering in Nederland en België. In september 2019 verschijnt het debuutalbum ‘Gedeeld Door Ons’, dat in februari 2020 wordt bekroond met een Edison. In 2021 kwam opvolger 'Dromen in Kleur' uit en in september 2023 zag hun meest recente plaat 'Iemand van Vroeger' het levenslicht. In het najaar van 2023 staan Suzan en Freek maar liefst vier (!!!) keer in de Ziggo Dome. In februari doet het duo Paradiso aan voor twee concerten op één dag in de Grote Zaal.

Support: Hannah Mae

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Suzan & Freek
Suzan & Freek

Suzan & Freek

Live

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma