SS23 PARA Eventbanner v2

Superstrings

zaterdag 4 november

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:59, Zaal sluit: 06:00, Hoofdprogramma: 23:59

Ticket € 21,00

Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Na een zinderend Amsterdams debuut op Intercell, kon de terugkeer van Superstrings naar de hoofdstad niet lang op zich laten wachten. Vanuit Nijmegen verovert het trancecollectief de rest van het land met hun all night long euforische trancenachten: met hits uit de gouden periode, nieuwe tunes en vergeten parels zetten ze al jaren clubs en festivals op hun kop en trekken ze dit najaar het land door met hun 'EMOTIONAL CLUB TOUR'.

Support komt van Rozie b2b Eva Vrijdag, die met hun hard-house, club-trance en rave in rap tempo stappen maken in de scene. Ook rijzende ster Benwal wint snel aan populariteit in Europa: trance, rave en techno komen samen in een eigentijdse mix van hypnotiserende euforie. Zijn productie 'Just Go' werd al gedraaid door Marlon Hoffstadt, Malugi en DJ HEARTSTRING.

Line-up

Grote Zaal

  • Superstrings
  • Benwal
  • Rozie b2b Eva Vrijdag
Benwal

Benwal

Just Go

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma