Programma
Jam skate

Super-Sonic Jazz presents Els Jam in Skatecafe

Super-Sonic Jazz presents Els Jam in Skatecafe

donderdag 4 april 2024

donderdag 4 april 2024

In Skatecafe

Zaal open: 17:00, Hoofdprogramma: 20:30

Na een succesvolle en uitverkochte eerste editie komt Emmanuel 'Els' Afriyie het dunnetjes overdoen met zijn succesformule Els Jam op donderdag 4 april in Skatecafe. De strakke begeleidingsband van Els staat hierbij centraal, waarbij de band ook letterlijk in het midden van de zaal staat, omringd door de bezoekers. Tijdens de set worden tientallen gastmuzikanten en gastvocalisten uitgenodigd om mee te spelen. Ook bezoekers en amateurmuzikanten zijn welkom om aan te sluiten.

Buitengewone drummer en jam-master Emmanuel Afriye, beter bekend als Els, is een enorm getalenteerde artiest die in het verleden heeft gespeeld in de bands van onder meer Frenna en Jonna Fraser. Tijdens Super-Sonic Jazz Festival 2023 organiseerden The New Originals en Super-Sonic Jazz voor het tweede jaar op rij een jamsessie met Els in de Grote Zaal van Paradiso. Tijdens deze jamsessie nam Els de leiding en hoorde je hem van alles spelen van trap tot amapiano. Alles wat de Amsterdammer met zijn medemuzikanten aanraakt wordt al snel groovy, en hij brengt met zijn talent en energie de kunst van jamsessies weer terug tot leven.

Van 17:00 tot 19:30 kun je pizza bestellen bij Dick & Dick, hiervoor moet je een reservering maken. Dick & Dick is onderdeel van Skatecafe en bevindt zich achter Skatecafe aan het plein. Diegene die na de jam nog niet uitgedanst zijn, hebben geluk. SIEM is een van de vaste dj's bij Super-Sonic Jazz, die het publiek keer op keer voorziet van perfecte vibes en zo ook deze avond. 

Line-up

Externe locatie

  • Els Di Incredible

Super-Sonic Jazz

Dit concert is onderdeel van Super-Sonic Jazz, een talentontwikkelingsplatform opgericht door Paradiso om een podium te bieden aan de nieuwe golf van hedendaagse jazzmuzikanten. Gedurende het hele jaar worden er concerten en clubnachten georganiseerd. In november vindt jaarlijks het Super-Sonic Jazz Festival plaats, waarbij meerdere locaties in Amsterdam in het teken van jazz staan.

Jam5
Jam4
Jam1
Jam2
Jam3
Jam 4

Route naar Skatecafe

Het Skatecafe vind je in Amsterdam Noord, dichtbij de Oedipus Brouwerij op Gedempt Hamerkanaal 42. Vanaf Amsterdam Centraal kun je het beste de IJplein pont nemen. Vanaf daar is het 5 minuten fietsen of 15 minuten lopen. 

Paradiso Programme

Programma